Skip to content
Tjänster

Backup

Säkra dina data med Veeam Backup - vår expertis som Veeam ProPartner

Som en stolt Veeam ProPartner erbjuder vi robusta backuplösningar för att skydda din värdefulla data. Vid PWN Tech är vi experter på att implementera och hantera Veeam Backup-lösningar för olika plattformar, inklusive fysiska servrar, virtuella servrar och Microsoft 365.

Dataförlust kan vara förödande för en organisation. Genom att implementera en tillförlitlig backupstrategi kan du säkerställa att din data är skyddade mot oavsiktlig radering, systemfel, ransomware-attacker och andra potentiella hot. Veeam Backup erbjuder en omfattande lösning för att säkerhetskopiera och återställa dina data snabbt och effektivt.

Som auktoriserad Veeam ProPartner har vi djup kunskap och erfarenhet av att implementera och hantera Veeam Backup-lösningar. För mer information om hur Veeam kan hjälpa eran organisation, klicka här.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Backup för fysiska servrar: Vi implementerar Veeam Backup för att säkerhetskopiera och skydda dina fysiska servrar, oavsett om de är i lokal miljö eller i molnet. Du kan vara trygg med att dina viktiga servrar och applikationer är säkerhetskopierade och redo för återställning vid behov.
  • Backup för virtuella servrar: Vi utnyttjar kraften i Veeam Backup för att säkerhetskopiera dina virtuella miljöer, inklusive VMware och Hyper-V. Med flexibla backupalternativ och möjligheter till snabb och exakt återställning kan du skydda dina virtuella servrar mot data förlust och minimera nedtid.
  • Backup för Microsoft 365: Vi hjälper dig att säkerhetskopiera och skydda din värdefulla data i Microsoft 365-miljön, inklusive e-postmeddelanden, kalendrar, dokument och mycket mer. Genom att implementera Veeam Backup för Microsoft 365 kan du återställa data snabbt och enkelt om du skulle råka förlora information eller drabbas av skadlig kod.