Skip to content
Tjänster

Container dykning

Förbättra datasäkerheten och skydda din företagsinformation med PWN Techs containerdykning.

PWN Tech förstår vikten av att säkerställa att din känsliga företagsinformation inte hamnar i fel händer. Genom vår containerdykningstjänst kan vi hjälpa till att identifiera och säkra viktiga dokument och känslig information som annars kan bli utsatta för risker.

Vårt erfarna team av säkerhetsexperter på PWN Tech utför grundliga undersökningar av ditt företags arbetsmiljö och kontorsutrymmen. Vi letar efter potentiella risker som kastade dokument, post-it-lappar med koder och andra känsliga material som kan vara sårbara för obehörig åtkomst.

Med vår tjänst kan du:

  • Skydda känslig information: Genom att identifiera och säkra viktiga dokument och material hjälper vi dig att förhindra att känslig information hamnar i fel händer.
  • Öka medvetenheten: Vi utvärderar och förbättrar medvetenheten hos dina anställda genom att uppmärksamma riskerna med att lämna känslig information framme och ge råd om bästa praxis för datasäkerhet.
  • Implementera säkerhetsåtgärder: Baserat på våra undersökningar och resultat erbjuder vi säkerhetslösningar för att förstärka skyddet av din företagsinformation.