Skip to content
Tjänster

Desktop hacking

Skydda skrivborden från hackare och andra.

Ditt skrivbord kan vara en osäker plats när det kommer till din digitala säkerhet. Många människor är inte medvetna om vilken värdefull information som kan lämnas vid skrivbordet och hur sårbarheten ökar. Vid PWN Tech har vi expertisen för att hjälpa dig skydda din dator och förhindra ”desktop hacking”.

Det är förvånande hur mycket information som kan vara tillgänglig för en inkräktare vid ditt skrivbord. En hackare kan ha upp till 80% chans att hitta känslig information om företaget eller inloggningsuppgifter till system som användaren använder, och det kan leda till allvarliga konsekvenser. Med tillgång till din dator kan de potentiellt få tillgång till dina personliga och känsliga data, som lösenord, bankuppgifter, och företagsinformation.

Hur vi kan hjälpa dig:

  • Utbildning och medvetenhet: Vi erbjuder utbildningar och workshops för att öka medvetenheten om desktop hacking och ge dig och dina anställda verktygen för att identifiera och förhindra säkerhetshot vid skrivbordet.
  • Skydd av inloggningsuppgifter: Vi hjälper dig att implementera säkra lösenordshanteringsmetoder och multifaktorautentisering för att skydda dina inloggningsuppgifter och förhindra obehörig åtkomst till dina system.
  • Säkerhetsgenomgång av din dator: Vi utför en noggrann säkerhetsgenomgång av din dator för att identifiera eventuella sårbarheter och rekommendera lämpliga åtgärder för att stärka din desktop-säkerhet.